Υλικά
1 κιλό γιαούρτι πλήρες
Χυμός από 2-3 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινό σας αρέσει)
Λιγο ξύσμα λεμονιού
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
Χυμός από 2-3 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινό σας αρέσει)
Λιγο ξύσμα λεμονιού
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε λίγο λίγο το χυμό από το λεμόνι για να το κάνουμε όσο ξινό μας αρέσει.
Προσθέτουμε το ξύσμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες να σφίξει καλά.
Το σερβίρουμε βάζοντας σε μπολάκι.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε λίγο λίγο το χυμό από το λεμόνι για να το κάνουμε όσο ξινό μας αρέσει.
Προσθέτουμε το ξύσμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες να σφίξει καλά.
Το σερβίρουμε βάζοντας σε μπολάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου