Fleece the herbs, place 2 to 3 tablespoons olive oil in a saucepan and heat in a bain-marie. Place and herbs to flavor up the oil. When cool add the remaining olive oil and leave for 3-5 weeks in a bottle properly closed.
4-5 κουταλιές της σούπας βότανα (βασιλικός, εστραγκόν, δεντρολίβανο, θυμάρι), ένα λίτρο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Μαδάμε τα βότανα, τοποθετούμε 2 με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και τα ζεσταίνουμε σε μπεν-μαρί. Βάζουμε και τα βότανα μέχρι να αρωματίσουν το λάδι. 'Οταν κρυώσει προσθετουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το αφήνουμε για 3 με 5 βδομάδες σε ένα μπουκάλι που να κλείνει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου