Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

French toast rolls - Γαλλικά ρολά


Ingredients:
8 slices white sandwich bread (the soft, fluffy type)
peanut butter, jelly, cream cheese, dulce de leche, cajeta or nutella
2 eggs
3 tablespoons milk
1/3 cup granulated sugar
1 heaping teaspoon ground cinnamon
butter, for greasing the pan
maple syrup, for serving

Instructions:
Cut the crust from the bread and flatten it out with a rolling pin.
Place about a teaspoon or 2 of your chosen filling an inch from one end of the bread spread out in a strip. Roll the bread up and repeat until they're all filled.
In a shallow bowl whisk the eggs and milk until well combined.
In a separate bowl mix the sugar with the cinnamon.
In a skillet set over medium heat melt a tablespoon of butter.
Add the rolls to the egg turning to coat on all sides then place them in the pan seam side down. Cook in batches until golden brown, turning them to cook and brown on all sides. Add butter to the pan as needed.
Add the hot rolls from the pan to the cinnamon sugar and roll until completely covered in sugar.
Serve with maple syrup for dunking. 


Συστατικά :8 φέτες ψωμί λευκό του τοστ 
φυστικοβούτυρο, ζελέ, κρέμα τυριού , dulce de leche ή μερέντα
2 αυγά 
3 κουταλιές της σούπας γάλα 
1/3 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη καστανη 
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
βούτυρο
 

Οδηγίες :Κόψτε την κρούστα από το ψωμί και ισιώστε το με ένα πλάστη .Τοποθετήστε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού ή 2 ότι γέμιση θέλετε . Τυλίξτε το ψωμί και επαναλάβετε.Σε ένα ρηχό μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά και το γάλα.Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεψτε τη ζάχαρη με την κανέλα.Σε ένα τηγάνι βάλτε να λιώσει μια κουταλιά της σούπας βούτυρο .Βουτήξτε τα ρολά στο μείγμα με τα αυγά και το γάλα και τοποθετήστε τα στο τηγάνι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τα ρολάκια όταν είναι έτοιμα κυλήστε τα στη ζάχαρη με την κανέλα. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new