Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Black Forest Mousse


Λατρεύεις τη black forest, όμως θέλεις να την αποφύγεις γιατί σου προσφέρει πολλές θερμίδες. Δοκίμασε αυτή τη μους, που δεν έχει περισσότερες από 250 θερμίδες, αλλά όλη τη γεύση. 

Συστατικά
1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής
240 γρ. σαντιγί
ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ: 2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κ.σ κορν φλάουρ
16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)

Τρόπος μαγειρέματος  

Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί
Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου
Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση
Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά
Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά
Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα
Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι
Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο 





Ιngredients1 1/ 2 cup 1% milk (or as needed dose of chocolate cream )1 package chocolate cream corn usu Minute240 gr . whippedCHERRY FILLING : 2 fltizania fresh cherries1/2 cup water1/2 cup sugar2 tbsp cornflour16 biscuits (type oreo)How to cookPrepare the chocolate cream according to package directionsThen add your cream 1 cup whipped creamRub your cookies into pieces and toss these into the mousse youMeanwhile put in saucepan cherries with water to a boilMix the cornflour with the sugar and add the cherries and stir vigorouslyLet the mixture aside to cool wellShare the chocolate mixture into 6 low fadia and glassware . Put a layer of chocolateFill top with whipped cream and more than half filled with cherryContinue the same process ending with whipped cream and grated biscuit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new