Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Triathlon1


Η σειρά αγώνων Τριάθλου στη Μεσόγειο με τον τίτλο "Triathlon1" είναι γεγονός. Με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και τον συντονισμό του Προέδρου της και Πρόεδρο της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Γιώργο Γερόλυμπο, ξεκινάει φέτος μια σειρά αγώνων που θα ενώσει όλους τους τριαθλητές της Μεσογείου.

Για πρώτη χρονιά θα γίνουν δοκιμαστικά δυο αγώνες, ο 1ος στην Αβολα της Ιταλίας 17-18 Μαΐου και ο δεύτερος 18-19 Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Και οι δυο αγώνες για φέτος θα είναι σε απόσταση σπριντ, όμως θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και θα είναι διεθνείς και ενταγμένη στο πρόγραμμα ETU/ITU σαν αγώνες ευρωπαϊκού κυπέλλου. Ο αγώνας του Λουτρακίου θα είναι επίσης και το πρώτο Μεσογειακό Πρωτάθλημα, οπότε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι αγώνες δεν θα είναι μόνο για elite αλλά και για age-groupers οπότε αναμένεται μεγάλη συμμετοχή. Στα σχέδια για την επόμενη χρονιά είναι οι αγώνες να γίνουν 4 ενώ το event του Λουτρακίου να περιλαμβάνει και αγώνα μεγάλης απόστασης.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους αγώνες θα μαθαίνεται από την επίσημη ιστοσελίδα της σειρά www.triathlon1.net η οποία προς το παρόν λειτουργεί δοκιμαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new