Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


ΚΡΙΟΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αρκετή δουλειά περιμένει αυτή την εβδομάδα τους περισσότερους από εσάς, καθώς βρίσκεστε στην αρχή νέων προσπαθειών που απαιτούν δραστηριότητα και προγραμματισμό. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τον εκνευρισμό και την υπερένταση που θα δυσκόλευαν τις σχέσεις σας στο περιβάλλον εργασίας σας και θα ταλαιπωρούσαν την υγεία σας. Φροντίστε ακόμη να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να ζητήσετε μια εξυπηρέτηση ή μια διάκριση που επιδιώκετε εδώ και καιρό. 

ΤΑΥΡΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αν είστε προνοητικοί και συντηρητικοί, τα οικονομικά σας θα πάρουν την «πάνω βόλτα». Φροντίστε λοιπόν να κάνετε τις σωστές ενέργειες για να αξιοποιήσετε αυτή τη βελτίωση και μην αντιμετωπίζετε με αφέλεια τις προτάσεις ή τις ιδέες των άλλων. Μην βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και μην δανείζετε χρήματα χωρίς να έχετε εγγυήσεις ότι θα τα πάρετε πίσω. Αισθηματικά η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ικανοποιητική αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος έντασης με τον άνθρωπο σας. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ρίξτε το βάρος της δραστηριότητας σας στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθήστε για μια γενική αναδιοργάνωση πριν κάνετε λάθη τακτικής που μπορεί να ανακόψουν ή να καθυστερήσουν την πρόοδο σας. Αποφύγετε ακόμη να γίνουν παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Υπάρχει η πιθανότητα στο ξεκίνημα αυτού του μήνα να ανακαλύψετε κάτι που θα σας δυσαρεστήσει για κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην βιαστείτε να βρείτε την άκρη, μιας και είναι μάλλον δύσκολο να το καταφέρετε. Αισθηματικά είστε σε λίγο πιο θετική κατάσταση και πιο αισιόδοξοι. Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για σένα: Στείλε τώρα ΚΛ4 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε τον από σταθερό ή κινητό στο 14994.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Μην είστε και πολύ επιπόλαιοι στις καινούργιες σας γνωριμίες, αισθηματικές ή επαγγελματικές, γιατί συχνά οι άνθρωποι δεν είναι όπως φαίνονται με την πρώτη ματιά. Μην βιαστείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε τα προσωπικά σας και μην εκφράζεστε απρόσεκτα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν. Προσπαθήστε, κυρίως, να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που έχουν σχέση με την εργασία σας και μην αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που είναι φανερό ότι δεν θα κρατήσουν πολύ.

ΛΕΩΝ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά αυτή την εβδομάδα και η δραστηριότητα σας αρκετά δημιουργική. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας με ψυχραιμία και να μην αντιδράσετε ανυπόμονα ή σπασμωδικά. Με συντηρητική τακτική και υπομονή θα ξεπεράσετε τα οικονομικά σας προβλήματα, αν φροντίστε να καλύψετε υποχρεώσεις και αποφύγετε τα ξανοίγματα και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Επίσης, μην βασίζεστε στις υποσχέσεις τρίτων και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία ή τα οικογενειακά σας χωρίς να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Είναι πολύ πιθανό την εβδομάδα αυτή, μια επιδίωξη να φτάσει στην πραγματοποίηση της. Σε σας μένει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα και να αναπροσαρμόσετε την συμπεριφορά σας προς τους άλλους, ειδικότερα προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε εσωτερικές δυσκολίες σε μια εποχή που πρέπει να διοχετέψετε όλο σχεδόν τον δυναμισμό σας για στόχους πρακτικούς και επαγγελματικούς. Προβλέψτε οικογενειακές αντιθέσεις και μην ασχολείστε άλλο με αποτυχίες που ανήκουν πια στο παρελθόν. Αισθηματικά είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας οπότε και πιο αποτελεσματικοί σε τυχόν καινούργιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Είναι καιρός να τακτοποιήσετε οριστικά μερικά θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και κάποια νομικά ή οικονομικά θέματα που εκκρεμούν από καιρό. Φυσικά χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα σας καθυστερήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ακόμη αρκετές δυσκολίες και ο κίνδυνος να κάνετε τελείως λανθασμένες κινήσεις παραμονεύει. Φανείτε μετριοπαθείς σε τυχόν αντιθέσεις για να μην δημιουργήσετε εχθρική ή δυσάρεστη ατμόσφαιρα, τη στιγμή που έχετε ανάγκη από ησυχία και δραστηριότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι αρκετά έντονη για τα προσωπικά σας προβλήματα και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να αποφύγετε απρόοπτες εξελίξεις. Φροντίστε επίσης να πάρετε πίσω τα χρήματα που σας οφείλουν και μην κάνετε άστοχες επενδύσεις και περιττά έξοδα. Επαγγελματικά έχετε αρκετά ωραίες προοπτικές, αρκεί να είστε οργανωτικοί και να μην αγνοείτε τους περιορισμούς που συνεπάγονται οι γενικές συνθήκες. Τυχόν διαφωνίες με συνεργάτες θα σας αναχαίτιζαν γι’ αυτό είναι καλό να βάλετε τα πράγματα σε τάξη πριν αρχίσετε κάτι καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ίσως τις ημέρες αυτές να χρειαστεί να υποβιβάσετε σε δεύτερο πλάνο τα οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα και να αρχίσετε να τακτοποιείτε τις οικογενειακές και επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Είναι αλήθεια πως στην προσωπική ζωή επικρατεί κάποια ασάφεια, για την οποία είστε λίγο πολύ υπεύθυνοι. Αποφασίστε τι θέλετε και τι όχι και μάθετε να «πληρώνετε» τις συνέπειες των προτιμήσεων σας. Όσο για τα άγχη σας, είναι καιρός να σταματήσετε να τους δίνετε σημασία και να επιτρέπετε στους άλλους να σας τα προκαλούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Με την έναρξη του φετινού Μαΐου θα νιώσετε καλύτερα από πολλές απόψεις αλλά δεν θα έπρεπε να παραμελήσετε τυχόν προβλήματα υγείας. Αρκετά ευχάριστα προβλέπονται τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και η κατάσταση θα σας οδηγήσει σε καινούργιες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε καλύτερους δρόμους, ενώ θα δείτε κάποια αιτήματα σας στην εκπλήρωση τους. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πολλή σκέψη για να επιτύχετε τις προσδοκίες σας. Μην είστε απερίσκεπτοι σε τυχόν νέες προτάσεις και μην κάνετε τίποτα που μπορεί να στραφεί εναντίον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Για τις επαγγελματικές προοπτικές αρχίζει μια καλύτερη περίοδος με το ξεκίνημα του φετινού Μαΐου. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που έχετε αλλά μην κάνετε ακόμα αλλαγές που θα έβαζαν σε κίνδυνο σταθερά επιτεύγματα και γενικά αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Ακόμη φροντίστε να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στη σχέση σας με τον άνθρωπο σας και μην θυσιάζετε την ειλικρίνεια σε καμία σκοπιμότητα. Ένας αγαπημένος άνθρωπος μπορεί να έχει την ανάγκη της συμπαράστασης σας σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΙΧΘΕΙΣ- ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 του μήνα και μετά, φέρνει αρκετή ένταση μέσα σας και γύρω σας. Είναι φανερό πως ένας τομέας με σημαντικές δυσκολίες είναι για εσάς ο οικονομικός. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα εμπόδια που πρέπει να δεχτείτε ή να απορρίψετε. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται και αρχίζουν να διαφαίνονται ευκαιρίες για καλύτερες συνθήκες. Παρόλα αυτά φανείτε επιφυλακτικοί σε προτάσεις για συνεργασία, αποφύγετε αντιθέσεις με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορούν να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη και διαφυλάξτε τα μυστικά σας.


από τον Κώστα Λεφάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new