Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Όλα τα λουλούδια στα πόδια σας...




56η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Και φέτος λοιπόν, στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος» ή Άλσος Κηφισιάς όπως είναι γνωστό, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε 2300 διαφορετικά είδη φυτών, προερχόμενα κατευθείαν από τους έλληνες παραγωγούς. 
Που; Στο άλσος Κηφισιάς
Πότε; Από 28 Απριλίου έως 16 Μαΐου 2008, καθημερινά από 10π.μ έως 10μ.μ. Είσοδος: 1.5€. 

6η Ανθοκομική έκθεση στο Πάρκο Γουδή
Στην έκτη κατά σειρά Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Ζωγράφου, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την μεγάλη ποικιλία των ελληνικών φυτών. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, βρίσκεται εκεί για να εξηγήσει τα μυστικά του κόσμου των λουλουδιών, ενώ οι παραγωγοί παρέχουν ελεύθερα συμβουλές στους επισκέπτες για το πώς να «γεμίσουν» τους ελεύθερούς τους χώρους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. 
Που; Στο τέρμα της οδού Γ. Παπανδρέου- Μεγ. Αλεξάνδρου στο Γουδή, κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας.
Πότε; Από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 16 Μάιου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη. 


24η Γιορτή Λουλουδιών στον Δήμο Βάρης 
Μια...παραθαλάσσια ανθοκομική έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής, στην παραλία της Βάρκιζας από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 16 Μαΐου, αποτελώντας ιδανική αφορμή για βολτίτσα στην θάλασσα και αγορές για το μπαλκόνι σας. Χιλιάδες ελληνικά λουλούδια και φυτά σε προνομιακές τιμές, συστήματα ποτισμού και δωρεάν συμβουλές για τον κήπο σας από τα μέλη του Συνεταιρισμού.
Πού; Στην ακτή της Βάρκιζας δίπλα στο "YaBaNaKi".
Πότε; Από 29 Απριλίου έως 16 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ με δωρεάν είσοδο για το κοινό. 

13η Ανθοκομική Έκθεση Καστοριάς
Θεσμός στον Νομό Καστοριάς και την Δυτική Μακεδονία, η ανθοκομική έκθεση της Καστοριάς πραγματοποιείται κάθε Μάιο στην περιοχή Βρύση Φουντουκλή. Το τριήμερο που διαρκεί διοργανώνεται πλήθος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με λαϊκή, παραδοσιακή και έντεχνη μουσική από την τοπική ορχήστρα Ντίμτσιου και χορευτικά του νομού. 
Πού; Βρύση Φουντουκλή, Καστοριά
Πότε; Από 14 έως 16 Μαΐου 2010 

Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ «Ταλαιπωρήθηκε» κινδύνεψε να ακυρωθεί, αλλά τα κατάφερε τελικά να βρει στέγη στην ΔΕΘ, η φετινή Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης – πιθανότατα η πιο επεισοδιακή στα χρονικά του θεσμού. Οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας, έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν την Ανθοέκθεση από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 16 Μαΐου στον χώρο του «τόξου» της πύλης της ΧΑΝΘ, καθώς και στον εσωτερικό χώρο της ΔΕΘ. 
Πού; Στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ 
Πότε; Από τις 29 Απριλίου μέχρι τις 16 Μαΐου. Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new