Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Chocolate kisses






56gr butter
225gr chocolate couverture
100 gr sugar
2 eggs
vanilla
salt
1 1/ 2 cups  ( 210 gr ) Flour for all uses
1/2 teaspoon baking powder
100 gr castor sugar


Melt the butter with the chocolate into small pieces .
Beat eggs and sugar well, until it changes color and fluffy mixture .
Add the mixture of chocolate
In another bowl put the flour with the salt , vanilla and baking .
Pour slowly to first mixture, stirring just enough to mingle . The mixture will be soft.
Cover with plastic wrap and refrigerate to cool thoroughly (3-4 hours) .
Shape small balls , like little truffles , which wrap with icing sugar . Should the caster to cover them completely.
Place them in a baking pan with waxed paper, leaving 5 cm apart.
Preheat oven to 175 degrees .
Bake 8-10 minutes . No need to cook much to not dry out .






56 γρ. βούτυρο
225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
100 γρ. ζαχαρη
2 αυγά
βανίλια
αλάτι
1 1/2 φλ. (210 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι μπέικιν
100 γρ. ζάχαρη άχνη


Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε κομματάκια.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά, μέχρι να αλλάξει χρώμα και να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας
Σε άλλο μπολ ανακαλεύουμε το αλεύρι με το αλάτι, τη βανίλια και το μπέικιν. 
Το ρίχνουμε σιγά σιγά στο πρώτο μείγμα, ανακατεύοντας ίσα ίσα ώστε να ανακατευτούν. Το μίγμα θα είναι μαλακό.
Σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά (3-4 ώρες).
Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, σαν μικρά τρουφάκια, τις οποίες τυλίγουμε με την ζάχαρη άχνη. Θα πρέπει η άχνη να τις καλύψει εντελώς.
Τις βάζουμε σε ταψάκι με λαδόχαρτο, αφήνωντας 5 εκ. απόσταση μεταξύ τους.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Τα ψήνουμε 8-10 λεπτά. Δεν πρέπει να ψηθούν πολύ για να μην ξεραθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new