Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Kις λορέν με αυγά και τυρί! - Quiche lorraine with eggs and cheese!



ΥΛΙΚΑ
- Μια δόση ζύμη τάρτας
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος παχύρευστη, όχι υγρή
- 2 αυγά φρέσκα
- 200 γραμμάρια τυρί τριμμένο γκούντα
- Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
2. Απλώνουμε τη ζύμη στη φόρμα για τάρτα ή σε ένα πιρέξ
3. Ψήνουμε την τάρτα για λίγο μέχρι να αρχίσει να παίρνει ένα ελαφρύ χρώμα (10 λεπτά περίπου)
4. Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο
5. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος
6. Προσθέτουμε το τυρί, αλάτι, πιπέρι
7. Χύνουμε το μείγμα πάνω στην τάρτα και ψήνουμε για 30 λεπτά


You will need
- A dose of tart dough
- 250 grams of thick cream, not liquid
- 2 fresh eggs
- 200 grams of grated gouda cheese
- Salt and pepper

How to
1.
Heats the oven to 180 degrees
2. Spread the dough to form tart or a pirex
3. Bake the tart for a while until it starts to get a light color (about 10 minutes)
4. Remove the tart from the oven
5. Whisk eggs with cream
6. Add the cheese, salt, pepper
7. Pour the mixture over the tart and bake for 30 minutes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new