Μaterials
1kg potatoes
0.5 liter of olive oil
rosemary
salt
How we do it:We peel the potatoes and cut it to a normal size. Boil for 5-10 minutes.
We have already put in a Pyrex oven with oil. We allow the olive oil to warm up well in the oven and then we pour the drained potatoes.
We sprinkle salt and rosemary potatoes and bake for 1 hour at 200 degrees.
We remove the potatoes from the olive oil and serve it on a platter. It is crispy outside and soft inside.
Υλικά
1 κιλό πατάτες
0.5 λίτρο ηλιέλαιο
δενδρολίβανο
αλάτι
Πώς το κάνουμε:
Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε κανονικά για φούρνο. Τις βράζετε για 5 με 10 λεπτά.
Έχετε ήδη βάλει στο φούρνο ενα πυρέξ με το λάδι. Αφήνετε το λάδι να ζεσταθεί καλά στο φούρνο και μετά ρίχνετε τις σουρωμένες πατάτες.
Ρίχνετε αλάτι και δεντρολίβανο στις πατάτες και ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.
Τις βγάζουμε απο το λάδι και σερβίρουμε σε πιατέλα. Θα είναι τραγανές απο έξω και μαλακές μέσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου