Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Saganaki (fried cheese) ~ Σαγανάκι



We need: 
One rectangular piece of semi-hard cheese 2 cm thick 
flour 
lemon 
Olive oil for frying
How to do it: 
Simply soak the cheese in water, immediately put it the flour and then fry it  in olive oil that covers half thick cheese over high heat. When browned on one side and the turning of the other and ready.
Serve and pour lemon juice as you wish!




Τι χρειαζόμαστε:
1 παραλληλόγραμμο κομμάτι ημίσκληρο (κεφαλοτύρι αμφιλοχίας) τυρί πάχους 2 εκατοστών
Αλεύρι
Λεμόνι
Λάδι για το τηγάνισμα
Πώς το κάνουμε:
Απλά βρέχετε το τυράκι σας σε νερό, το περνάτε αμέσως από το αλεύρι να κολλήσει πάνω του και τηγανίζετε σε λάδι που καλύπτει το μισό σε πάχος τυρί, σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά το γυρνάτε και από την άλλη και έτοιμο.
Το σερβίρετε και ρίχνετε όσο λεμονάκι επιθυμείτε!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new