Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Φθινοπωρινός καιρός προβλέπεται και την Δευτέρα σε αρκετές και πάλι περιοχές.



Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές ώρες πιθανώς τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φθάσεις έως τους 19 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα έχουμε βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κυρίως στη δυτική Στερεά τοπικά θα είναι έντονα, το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην Πελοπόννησο αναμένεται συννεφιά, όμβροι και καταιγίδες, που στα δυτικά τμήματα τοπικά θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες, ενώ θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες θα έχουμε τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες με εξασθένηση τη νύχτα. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια διαστήματα βελτίωσης αναμένονται το πρωί και μετά το απόγευμα, ενώ βροχές και καταιγίδες θα έχουμε το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 21 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ήλιος, βαθμιαία συννεφιά και τις μεσημεριανές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ και θερμοκρασία στην Αθήνα έως τους 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη τα σύννεφα βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα πέσουν βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new