Υou will need:20 apples coriander
1kg sugar(2pounds)
2 glasses of water
2 lemons
1 cup coffee roasted almonds
How to:
Peel the apples from the skins and seeds and pour into a bowl of water and a little lemon juice to avoid browning .
Put apples in saucepan , add sugar , 2 cups water and let it boil . They add a little lemon peel and ginger .
When boiled sweet , remove the ginger and lemon add the almonds and leave to cool until the next day , to calm down and get the color.
Yλικά:20 φιρίκια
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
2 λεμόνια
1 φλυτζάνι καφέ καβουρδισμένα αμύγδαλα
Καθαρίζετε τα μήλα από τα φλούδια και τους σπόρους και τα ρίχνετε σε ένα μπολ με νερό και λίγο χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
Βάζετε τα μήλα στη κατσαρόλα, προσθέτετε τη ζάχαρη, 2 ποτήρια νερό και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Προσθέτετε μία φλούδα λεμονιού και λίγη αρμπαρόριζα.
Όταν βράσει το γλυκό, αφαιρείτε την αρμπαρόριζα και το λεμόνι προσθέτετε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι την επόμενη μέρα, να ηρεμήσει και να πάρει το χρώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου