Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Stuffed tomatoes, peppers, eggplants - Γεμιστά



Υλικά
5 ντομάτες ώριμες

5 πιπεριές
5 μελιτζάνες
3 ξερά κρεμμύδια μεγάλα
15 κ.σ. ρύζι
Ένα ματσάκι μαϊντανό
Μισό ματσάκι δυόσμο
1 κ.σ. ζάχαρη
1 1/2 φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 

 Εκτέλεση
Αφαιρούμε καπάκι από τις πιπεριές, τις ντομάτες και τις μελιτζάνες και με κουτάλι αδειάζουμε σε μπολ την ψύχα.
Ψιλοκόβουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες τις πιπεριες και τις μελιτζάνες και μετά προσθέτουμε το κρεμύδι, το μαιντανό και το δυόσμο/
Προσθέτουμε το ρύζι, το αλάτι το πιπέρι και το μισό ελαιόλαδο και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα γεμιστά κατά τα 3/4.
Σκεπάζουμε με καπάκι. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Αν χρειαστεί νερό θα προσθέσετε ένα ποτηρι του νερού. Ψήνουμε για 1 ώρα και 10 λεπτά στους 180 C, στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και πατάτες κυδωνάτες. 


You will need
5 ripe tomatoes
5 peppers
5 eggplants
3 large onions
15 tbsp rice
A bunch of parsley
Half bunch of mint
1 Tbsp sugar
1 1/ 2 cups . olive oil
salt
pepper

How to
Remove the cap from the peppers , tomatoes and eggplants and with a spoon in bowl pour the inside .
Finely chop the inside of the tomatoes of the peppers and eggplants and then add the onion, parsley and mint.
Add the rice , salt, pepper and half of the olive oil and sugar .
Mix well and fill stuffed in the three quarters .
Cover with cap. Drizzle with the remaining olive oil. If necessary add a glass of water. Bake for 1 hour and 10 minutes at 180 C, the resistances in the last rack.
If we want add potatoes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new