You will need
1.6 liters of rosé wine
400 gr. sugar
25 sheets of Pelargonium graveolens
How to
Pour the wine into a large glass bowl.
Add the sugar and stir just to begin to dissolve.
Wash the leaves and Pelargonium graveolens and put them in the bowl.
Leave for 15 days, the early days until the sugar melts slightly shake the contents of the jar. After 15 days strain and enjoy.
1.6 liters of rosé wine
400 gr. sugar
25 sheets of Pelargonium graveolens
How to
Pour the wine into a large glass bowl.
Add the sugar and stir just to begin to dissolve.
Wash the leaves and Pelargonium graveolens and put them in the bowl.
Leave for 15 days, the early days until the sugar melts slightly shake the contents of the jar. After 15 days strain and enjoy.
Υλικά
1,6 λιτρα κρασί ροζέ
400 γρ. ζάχαρη
25 φύλλα αρμπαρόριζας
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρασί σε μια μεγάλη γυάλινη γυάλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο να αρχίσει να διαλύεται.
Πλενουμε τα φύλλα της αρμπαρόριζας και τα βάζουμε κι αυτά στην γυάλα.
Αφήνουμε για 15 μέρες, τις πρώτες μέρες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακινούμε λίγο το περιεχόμενο της γυάλας. Μετά 15 μέρες σουρώνουμε και απολαμβάνουμε.
1,6 λιτρα κρασί ροζέ
400 γρ. ζάχαρη
25 φύλλα αρμπαρόριζας
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρασί σε μια μεγάλη γυάλινη γυάλα.
Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο να αρχίσει να διαλύεται.
Πλενουμε τα φύλλα της αρμπαρόριζας και τα βάζουμε κι αυτά στην γυάλα.
Αφήνουμε για 15 μέρες, τις πρώτες μέρες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακινούμε λίγο το περιεχόμενο της γυάλας. Μετά 15 μέρες σουρώνουμε και απολαμβάνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου