Υλικά
1 φλυτζάκι τσαγιού βιτάμ μαλακό
1 φλυντζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
1 φλυντζάνι τσαγιού αμύγδαλα
2 φλυντζάνια τσαγιού καρύδι
1 φλυντζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλυντζανάκι του καφέ κονιάκ
2 βανίλιες
500 gr. κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την άχνη και προσθέτουμε το κονιάκ τις βανίλιες τα αμύγδαλα τα καρύδια τη φρυγανιά. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε τα τρουφάκια γρήγορα πριν παγώσει η κουβερτούρα. Τα βάζουμε σε ένα δίσκο που έχουμε στρώσει λαδόκολα και τα παγώνουμε.
You will need1 cups of tea soft butter tea1 cups of tea caster sugar1 cups of tea almonds2 cups of tea nut1 cup of tea breadcrumbs1 cup of coffee brandy2 vanilla1 pound couverture
How to
Beat butter in mixer with icing sugar and add the brandy vanilla, almonds, nuts and breadcrumbs. Shape into small balls and put them in the freezer for half an hour. Melt the chocolate in a double boiler and dip the truffles before the chocolate freeze. Put in a dish and freeze them
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου