Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Spaghetti for vegetarians. - Μακαρονάδα για χορτοφάγους.

Υou will need

500 gr . spaghetti
1 vegetable cream light
2 tablespoons olive oil
200g . mushrooms cut
2 medium peppers
200g . corn
2 onions
2 cloves of garlic
1 cube vegetable
parmesan

 How to

In a deep bowl , add the corn and mushrooms
Wash and finely chop the peppers , onions and garlic and add them to the bowl and. 
In a deep pan , add the olive oil and vegetables and saute for about 5 minutes. 
Once sotaristei , pour 1 cup of water and vegetable cube . Continue cooking for another 5 minutes. 
Add the cream , salt and pepper and cook for another 5 minutes until thick cream . 
Finally , pour the mixture to pasta , which we previously boiled in salted water for about 10 minutes . Mix well and add , if desired, Parmesan 

Υλικά

500 γρ. μακαρόνια 1 φυτική κρέμα γάλακτος light
2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
200 γρ. μανιτάρια κομμένα 2 μέτριες πιπεριές 200 γρ. καλαμπόκι 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών
παρμεζάνα


Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το καλαμπόκι και τα μανιτάρια
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το Ελαιόλαδο και τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά.
Μόλις σοταριστούν, ρίχνουμε 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και τον κύβο λαχανικών. Συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμη 5 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Τέλος, ρίχνουμε το μίγμα στα μακαρόνια, τα οποία έχουμε προηγουμένως βράσει σε αλατισμένο νερό για 10 περίπου λεπτά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε, αν θέλουμε, παρμεζάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new