Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σκορδομακάρονα - Spaghetti with garlic


Υλικά συνταγής:
Μακαρόνια: 500 γρ.
Ελαιόλαδο: 1/4 κούπας
Κομμένο φέτες σκόρδο: 3 - 6 σκελίδες
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Ψιλοκομμένος μαϊντανός: λίγο, για γαρνίρισμα

Οδηγίες:
Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή. Σε κατσαρολάκι ή τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το σκόρδο, να χρυσίσει.
Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα αδειάζετε σε πιατέλα και προσθέτετε το λάδι με το σκόρδο (αν δεν σας αρέσει, αφαιρείτε το σκόρδο και ρίχνετε μόνο το λάδι).
Ανακατεύετε, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε.


You will need :
Spaghetti : 500 gr or half a pound
Olive oil : 1/4 cup
Sliced ​​Garlic : 3-6 cloves
Salt and pepper : as you like
Chopped parsley : some for garnish


Instructions:
Boil the spaghetti to in plenty of salted water according to the producer's instructions. In saucepan or skillet, heat the olive oil and cook garlic over low heat. Drain spaghetti, empty platter and add the oil with the garlic (if you do not like it, remove the garlic and add oil only). Stir, sprinkle with parsley and serve.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new