You will need:
1kg sugar
3 glasses of water
3 Pelargonium graveolens leaves
2 cinnamon sticks
2.3 cloves
1 teaspoon red dye for pastry .
In a saucepan put sugar, cinnamon sticks , cloves of ginger . Add the water about 2.5 cups of water .
Put the pot on the fire and begins to stir. Allow to boil for about 10 minutes, and add the color. Stir well. and remove the pan from the heat.
Allow to cool and put it in bottles in the fridge . Served as refreshment .
1 κιλό ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
3 φυλλαράκια μοσχολούλουδου αρμπαρόριζας
2 ξυλάκια κανέλας
2,3 γαρύφαλλα
1 κ.γλυκού κόκκινη χρωστική για ζαχαροπλαστική.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη, τα ξυλάκια της κανέλας,τα γαρύφαλλα την αρμπαρόριζα. Προσθέτετε το νερό περίπου 2,5 ποτήρια νερό .
Βάζετε τη κατσαρόλα στη φωτιά και αρχίζετε ν ανακατεύετε. Αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά περίπου, και προσθέτουμε το χρώμα. Ανακατεύετε καλά. και αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αφήνετε να κρυώσει και τη βάζετε σε μπουκάλια στο ψυγείο. Πίνεται σαν αναψυκτικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου