For the balsamic vinaigrette
150 gr. balsamic
25 gr. honey
15 gr. Dijon mustard
75g. water
600 gr. olive oil
salt
Place all ingredients except olive oil and water in the bowl of a blender.
We start the blender and slowly add the olive oil.
If you see that the very vinaigrette thickens, dilute with water
Για τη βινεγκρέτ μπαλσάμικο
150 γρ. βαλσάμικο
25 γρ. μέλι
15 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
75 γρ. νερό
600 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
Τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός από το ελαιόλαδο και το νερό, στον κάδο του μπλέντερ.
Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ, αραιώνουμε με νερό
http://www.yiannislucacos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου