Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Homemade lemonade that you can make all over the year - Σπιτική λεμονάδα όλο το χρόνο



Για 2 μπουκάλια των 700 ml

1. Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη σε πολύ χαμηλή φωτιά χωρίς να πάρει βράση. Περιμένουμε μέχρι η ζάχαρη να λιώσει και να πάρει υγρή μορφή. Αφήνουμε να κρυώσει καλά σε θερμοκρασία δωματίου.

2. Στίβουμε τα λεμόνια και σουρώνουμε το χυμό σε λεπτό σουρωτήρι. Ρίχνουμε το σουρωμένο χυμό μέσα στο κρύο πλέον σιρόπι ζάχαρης. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα.

3. Μοιράζουμε τη συμπυκνωμένη λεμονάδα σε αποστειρωμένα γυάλινα μπουκάλια και τη διατηρούμε στο ψυγείο. Για να σερβίρουμε ανά πάσα στιγμή λεμονάδα ανακινούμε καταρχήν το μπουκάλι με το συμπυκνωμένο χυμό και βάζουμε σε ποτήρι 1/3 χυμό και 2/3 κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια σερβίρουμε με παγάκια και φύλλα δυόσμου.

Καλή επιτυχία!!!


For 2 bottles of 700 ml

1. Place in a pot  water and sugar over very low heat without boil. Wait until the sugar melts and get liquid. Let it cool thoroughly at room temperature .

2. Squeeze the lemons and strain the juice into a thin strainer. Pour the drained juice in the cold sugar syrup . Stir well.

3 . Divide the concentrated lemonade in sterile glass bottles and store in the refrigerator . Serve anytime the lemonade, shake the bottle of concentrated juice and put it in a glass 1/3 juice and 2/3 cold water . Stir well and then serve with ice cubes and mint leaves .

Good Luck !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new