Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Baked garlic bread slices ~ Σκορδόψωμα




Take as many bread slices as you like, best from leftover bread. Apply on each slice, both sides garlic oil. Bake in a preheated oven, midium temperature.
When their colour turns a little red, then they are ready.
Put them in a plate and put some salt and oregano.
Or you can slice some of your favorite cheese to put on top of every slice. It's perfect with feta cheese!

Για τα σκορδόψωμα χρησιμοποιήστε καλύτερα μπαγιάτικο ψωμί. Βάλτε όσες φέτες θέλετε και αλείψτε σκορδέλαιο και από τις δύο πλευρές.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε και ρίξτε αλάτι και ρίγανη. Ακόμα μπορείτε να τρίψετε λίγο τυρί και να βάλετε από πάνω. Η φέτα και η ξυνομυζίθρα ταιριάζουν τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new