Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Homemade Chocolates with plums and apricots - Σοκολατάκια σπιτικά με δαμάσκινα και βερύκοκα


You will need
prunes and dried apricots
chocolate couverture
almonds
butter

How to
Opening with a knife plums and apricots and fill with almonds.
Melt in double boiler the chocolate with 1 tablespoon butter.
Put one to one through plums and apricots until covered with chocolate and leave them in a baking sheet to cool.


Υλικά
δαμάσκηνα και βερύκοκα αποξηραμένα
σοκολάτα κουβερτούρα Παυλιδης
αμύγδαλα
βούτηρο

Εκτέλεση
Ανοίγετε με ενα μαχαίρι τα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα και τα γεμίζετε με τα αμύγδαλα.
Λιώνετε σε μπέν μαρί την κουβερτούρα με 1 κουταλιά βούτυρο Βιταμ
Βάζετε ένα-ένα μέσα τα δαμάσκηνα και τα βερύκοκα μέχρι να καλυφθούν με σοκολάτα και τα αφήνετε σε μία λαδόκολλα μέχρι να κρυώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new