Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Tomatoballs - Nτοματοκεφτέδες


Υou will need:

7 peeled tomatoes
2 onions, grated
200 gr. feta cheese
1 sprig of mint
1/2 cup flour
olive oil for frying
salt-pepper


Clean the tomatoes, peel them and cut them into small pieces.
Place them in a colander and leave to drain a little
Pour into a bowl onions , mint , flour , tomatoes (to not have much wringing wet) melted feta cheese with a fork , salt , pepper and mix , this mixture should be fluffy.
Leave in the fridge for 1/2 hour.
Pour enough oil in the pan to burn .
Take a spoon and pour mixture into the pan .
We leave it up to the tomato and browned on both sides .
Remove them with trypit'i scoop on paper towel to drain and serve.





Υλικά

7 ντομάτες ξεφλουδισμένες
2 κρεμμύδια τριμμένα
200 γραμ.τυρί φέτα
1 κλωνάρι δυόσμο
1/2 φλυτζάνι αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι -πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τις ντομάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Τις βάζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν
Ρίχνουμε σε μία λεκάνη τα κρεμμύδια ,το δυόσμο,το αλεύρι ,τις ντομάτες [να τις στίψετε μην έχουν πολλά υγρά] το τυρί φέτα λιωμένο με ένα πιρούνι ,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε ,το μείγμα μας πρέπει να γίνει αφράτο.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.
Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι να κάψει .


Παίρνουμε με ένα κουτάλι μείγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι .
Το αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν οι ντοματοκεφτέδες και από τις δύο πλευρές .
Τους βγάζουμε με τρυπητ'η κουτάλα πάνω σε χαρτί κουζίνας ώστε να στραγγίξουν και τους σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new