Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Yogurt cake





You will need
250 gr. margarine
1 1/2 cup sugar
5 eggs

one strained yoghurt
500 gr.farina
 
orange and lemon zest
1 vanilla

How toBlend margarine and sugar until it gets white.
Add one to one of the eggs, then the yoghurt and orange and lemon zest.
Then, slowly add the flour and vanilla.
I put in a buttered and floured mold and bake in a preheated oven at 175 degrees for 1 hour.

Yλικά:
250 γρ. μαργαρίνη
1 1/2 κούπα ζάχαρη
4 αβγά
1 γιαουρτάκι στραγγιστo
500 γρ.φαρίνα
ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού
1 βανίλια

Εκτέλεση
Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτω ένα-ένα τα αβγά, το γιαούρτι το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού.
Κατόπιν, ρίχνω σιγά-σιγά τη φαρίνα με τη βανίλια.
Βάζω σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

728x90 new