Υλικά
1 κιλό γιαούρτι
1 φλ. αποφλοιωμένα αμύγδαλα
1 ματσ. άγρια ρόκα
1 ματσ. σταμναγκάθι
Αλάτι, πιπέρι
Ξίδι από λευκό κρασί
3-4 σκελ. σκόρδο
Ελαιόλαδο Άλτις
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα με το μαχαίρι. Ψιλοκόβουμε το σταμναγκάθι και τη ρόκα. Πολτοποιούμε τις σκελίδες του σκόρδου. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, ρίχνουμε ελαιόλαδο, ξίδι και αλάτι και τα αφηνουμε να μαριναριστούν για μία ώρα. Έπειτα τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Σερβίρουμε και στολίζουμε με δύο φυλλαράκια ρόκας, ελαιόλαδο και πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου